Η εταιρεία μας

H εταιρεία μας, Giandikidis Parts ιδρύθηκε στη Λάρισα το 2002 ξεκινώντας τη δραστηριότητα της με το εμπόριο εργαλείων, βιομηχανικών ειδών και λιπαντικών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δραστηριότητες της επεκτάθηκαν και στο εμπόριο εξειδικευμένων ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων, όπως οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές και τα τρακτέρ.

Λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον κλάδο των γεωργικών – βιομηχανικών ειδών αλλά και στην τεχνογνωσία που τον διέπει, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες ποιοτικές λύσεις, προμηθεύοντας τους:

  • ανταλλακτικά και εξαρτήματα για γεωργικά μηχανήματα
  • βιομηχανικές εφαρμογές
  • εφαρμογές μετάδοσης κίνησης
  • καινοτόμες λύσεις για ειδικές κατασκευές
Με τη μακροχρόνια παρουσία της στην τοπική αγορά, η εταιρία μας, έχει καταφέρει να εδραιώσει μια ισχυρή θέση στον κλάδο των γεωργικών και βιομηχανικών ειδών με αποτέλεσμα, σήμερα να κατέχει σπουδαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ποιότητα των ανταλλακτικών αλλά και στων λοιπών προϊόντων που εμπορεύεται.
Στόχος της εταιρείας μας
είναι να παρέχουμε άριστης ποιότητας προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τους, ώστε με επιτυχία να καλύπτουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.